Telefon

+36 30 495 53 99

E-mail

info@enifoto.hu

Üdvözöllek a honlapomon, örülök, hogy benéztél hozzám. Rojik-Hegedüs Enikő vagyok, fotográfus, 3 csodás gyermek anyukája.

A fotózással gyerekkoromban kerültem kapcsolatba, 12 éves koromban kaptam meg első fényképezőgépem a szüleimtől. Azóta többféle fényképezőgépet kipróbáltam, először csak a mindennapokat igyekeztem megörökíteni, majd az utazásaink során készült a legtöbb fotó, emlék. Gyermekeim születése óta prioritást nyert a gyermek és családi fotózás. Nem csak a saját gyermekeim, de a barátok, ismerősök gyerekeit is rendszeresen lencsevégre kapom. Hiszen milyen nagy kincs egy-egy elkapott őszinte mosoly vagy épp egy apró könnycsepp. Küldetésemnek érzem az élet legszebb és gyorsan elillanó pillanatait megörökíteni.

Kedvenc témám az ember, örömmel vállalok kismama, családi, újszülött, jegyes, gyerekzsúr, ballagás, keresztelő, esküvő … stb. fotózást. A természetes fényeket előnyben részesítem, ha tehetem szabadtéren, adott fényviszonyokhoz igazodva fotózok, ettől függetlenül stúdiófotózásokat is vállalok. Célom, hogy a fotózások során, ne csak képekkel, hanem élményekkel is gazdagodjatok.

Találkozzunk mielőbb!