Telefon

+36 30 495 53 99

E-mail

info@enifoto.hu

PORTFÓLIÓ

Esküvő fotózás – ideális esetben az esküvő napja előtt már találkozunk, megismerjük egymást. Erre a legjobb alkalom a jegyes fotózás, amikor a párok megtapasztalják, hogyan dolgozom. Nem törekszem mindig tökéletesen beállított képekre, mindenkinek kell egy kis idő, míg feloldódik a kamera előtt. Arra bíztatom a párt, hogy érezzék jól magukat, beszélgessenek, élvezzék a pillanatot, néha kicsit igazítok a pózokon, fő szempont a természetesség és jó hangulat.

Baba- és gyermekfotózás – bármilyen életkorban lehetséges, mégis fontosnak tartom megemlíteni, hogy melyek azok az életszakaszok, amikor a babák szépen fotózhatóak. Az újszülött kor után az első szépen fotózható korszak, amikor a baba hason fekve szépen kinyomja magát, „kommunikál”, nevet (kb 4-6 hónapos kor).

Családi fotózás –  Bármikor, bárhol, bármilyen alkalomból. Lehet szabadtéri, műtermi, a saját otthonotokban, a kedvenc éttermetekben … bármit választhattok.  1-2 órás fotózsásra kell készülni, ha kedvetek tartja, át is öltözhettek. Lehetőség szerint, hozzátok a nagyszülőket, háziállatokat is.  A mindennapokat leghűbben a lifestyle jellegű fotók mutatják meg, amikor hosszabb időt töltünk együtt és a mindennapi rutin közben készülnek a fotók (pl. ebéd készítés, etetés, kézműveskedés, altatás, alvás, séta ….). Örömmel fotózok bármilyen családi eseményt (születésnap, évforduló …)

Kismama fotózás – a várandósság 28 – 34. hetében a legideálisabb, mert akkor már szép nagy a pocak de még könnyen mozog a kismama. Természetesen ez csak egy javasolt ideális időpont, mindenki mást szeretne látni a fotón. Egyesek a kisebb, épp csak sejthető pocakot kedvelik, mások tovább várnak és nagy pocakkal készülnek a fotók, ezt a kismama dönti el. Készülhetnek műtermi fotók és választható bármilyen más helyszín is. Lehet egy kedvenc étterem vagy cukrászda, kedvenc park vagy városrész, lehet egy szép nyári napnyugta vagy színes őszi táj, szerencsésebbek egy havas téli napot is elcsíphetnek.  Ha van már gyerek a családban vagy házi kedvenc természetesen ők is jöhetnek a fotózásra.